Startsida arrow Verksamhetsområden arrow Bygg & Anläggning
Sunday 16 December 2018
Våra områden gammal PDF Utskrift E-post

Anläggningstransporter

Vi transporterar stora mängder material åt bygg och anläggningsföretag inom regionen. Vår fordonspark är bred så vi har stor möjlighet att kombinera rätt typ av ekipage till rätt typ av jobb.

Även andra typer av arbeten som tillkommer vid ett större projekt som exempelvis flytt av maskiner, bevattning inför justering av asfaltering, sommarsaltning, flak för lagring av material, arbetsbaracker och förrådscontainer ordnar UTAB.

Våra fordon håller hög miljöklass och är utrustade med alkolås. Merparten av lastbilarna är även GPS utrustade för att kunna följa dem under färd och ge snabb service åt kund.

Anläggningsmaskiner

  Vi har ett stort antal anläggningsmaskiner där merparten är hjullastare. Men vi har även grävmaskiner från ca 2 till 22 ton, både larv- och hjulburna.

Vattentransporter

Vi har utrustning för att fylla större pooler med vatten, transportera och etablera tank vid tex vattenläckor eller någon annan typ av arrangemang, vid bevattning inför justering innan asfaltering, sopning eller sommarsaltning.

Vinterväghållning

Vi har idag både lastbilar och maskiner som medverkar till att ploga bort snö åt Karlstad Kommuns invånare. Vi tar även hand om halkan via sandning och saltning av vägar. Skulle det bli en snörik vinter så både lastar vi och transporterar bort snön från gator och parkeringsplatser. Vi har idag utrustat våra fordon som hjälper till inom vinterväghållningen med GPS så att vi både kan följa dem och få fram loggningsstatistik när och vart de varit tidigare.


mitt-i-city-001.jpg
volvo-ec210.jpg
sopmaskin.jpg
   
 
Journummer


Kontakt Info

Adress:
Betongvägen 11, 653 50 Karlstad

Telefon: 054-86 64 20
Fax: 054-86 71 55
E-post: Den hr e-postadressen r skyddad frn spam bots, du mste ha Javascript aktiverat fr att visa det

Beställningar:

Den hr e-postadressen r skyddad frn spam bots, du mste ha Javascript aktiverat fr att visa det

Certifieringar

Vi är Miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004
och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008
left1_meny_r13_c2.gif

SOBAB

Slam och Brunnrensning AB har förvärvats ingår
sedan 1 Januari 2018 i Ulvsby Transport AB
(UTAB Karlstad).

För mer information samt kontakt, besök:
http://www.slam-brunnrensning.se

Slam