anlaggning-header-min

KEWAB/UTAB söker erfarna grävmaskinister

Med över 50 år i branschen är KEWAB-gruppen, där KEWAB och UTAB ingår, en helhetsleverantör inom anläggning, elkraft, transport och bostad. Med flera affärsområden och varumärken inom bolaget är vi en konkurrenskraftig helhetsleverantör. KEWAB-gruppen omsätter ca 800 miljoner och sysselsätter över 400 medarbetare.

Till vår avdelning för bygg- och anläggningsarbeten söker vi nu fler söker erfarna grävmaskinister med god vana av maskinstyrning. Yrkesbevis och B-körkort är ett krav. I första hand kommer du att arbeta med större infrajobb både i stadsmiljö och glesbygd, främst i Mellansverige. Maskinerna vi söker bemanning till är hjulgrävare 14–20 ton och larvgrävare 20–35 ton från vår moderna och välskötta maskinpark.

För att trivas i rollen ser vi att du har hög yrkesstolthet och är engagerad i projekten du deltar i. Du är också flexibel och har god problemlösningsförmåga. Hos oss kommer du in i ett bra och välkomnande gäng med bra  sammanhållning och kunniga kollegor.

Heltid med månadslön efter överenskommelse

Känner du att du är rätt person för tjänsten? Då är du välkommen med din ansökan redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående.

Ansökning
Urval sker löpande så ansök redan idag! Maila din ansökan till daniel@utabkarlstad.se

Vid frågor kontakta
Daniel Lind
Mark- och anläggningsmaskiner
070-3310915